piatok, 3.5.2024, 13:19 h

facebook facebook



20 rokov vysielania TV PEZINOK

RELÁCIA TÝŽDEŇ
premiéra 15. 10. 2018, 18.00 h


Na Cajle sa budujú priechody pre chodcov

RELÁCIA TÝŽDEŇ
premiéra 15. 10. 2018, 18.00 h


Čas na podávanie žiadostí o dotácie s blíži

RELÁCIA TÝŽDEŇ
premiéra 15. 10. 2018, 18.00 h


Celomestská likvidácia odpadu z domácností

RELÁCIA TÝŽDEŇ
premiéra 15. 10. 2018, 18.00 h

1
2
3
4

FESTIVAL NOVA ROCK

Jeden z najväčších európskych festivalov - NOVA ROCK - predstavil kompletný line up. Program rakúskeho festivalu Nova Rock ozdobí aj hymna I LOVE ROCK'N'ROLL!
NICKELSDORF / BRATISLAVA – I love rock'n'roll! Kapela Joan Jett & The Blackhearts sa týmto megahitom preslávila po celom svete a už počas druhého júnového víkendu to prídu ukázať aj naživo neďaleko Bratislavy! Na festivale Nova Rock kúsok od slovenských hraníc vystúpia po boku takých hviezd ako Green Day, Rammstein, Slash, The Prodigy, Slayer, Stone Temple Pilots či Deftones. V dňoch 11. až 13. júna 2010 majú teda aj Slováci (okrem volieb) o zábavu postarané...
Po minuloročných vyše dvoch tisíckach slovenských fanúšikov jednoznačne najobľúbenejší zahraničný festival NOVA ROCK pri rakúskom Nickelsdorfe (43 km od Bratislavy) opäť pripravil skvelú hudobnú ponuku. Počas 11. až 13. júna 2010 sa tu predstaví absolútna rocková špička! Rammstein, Green Day, Slayer, Slash, Ska-P, The Hives, The Prodigy, Beatsteaks, Heaven & Hell, Deichkind, Sportfreunde Stiller unplugged, Deftones, Stone Temple Pilots, Kate Nash, Gossip, Bullet for my Valentine, The Hives, Subway to Sally... jeden z najväčších európskych rockových festivalov ponúka aj tento rok opäť najsilnejší možný program. Šiesty ročník Nova Rocku bude definitívne patriť medzi najvýznamnejšie a zároveň aj najnavštevovanejšie rockové festivaly v Európe toto leto. Z posledných 5 ročníkov bol festival 3 krát vypredaný ešte v predpredaji. Nova Rock každoročne otvára svoje brány počas 3 dní pre vyše 160 tisíc návštevníkov zo všetkých kútov Európy. Najväčšou devízou festivalu Nova Rock je najmä fakt, že rockový fanúšik tu za jedno vstupné uvidí na jednom mieste tie najlepšie kapely, aké budú počas tejto sezóny v Európe vystupovať.
Na atraktivite pre Slovákov pridáva aj fakt, že festival sa tradične koná na lúkach pri Nickelsdorfe, len 43 kilometrov od Bratislavy. Z Bratislavy bude fungovať aj kyvadlová doprava, takže návštevník celkom pohodlne nastúpi Bratislave na autobus a ten ho odvezie na akciu a v noci zasa nazad.

Oficiálny web:
http://www.novarock.at


RADI PORADÍME

Dan Brown
Harvardský ikonograf profesor Robert Langdon príde do Guggenheimovho múzea moderného umenia v Bilbau, aby sa zúčastnil na odhalení objavu, ktorý „naveky zmení tvár vedy“.

Magdaléna Pirožeková
Ženy týrané svojím okolím aj najbližšou rodinou sa snažia skryť domáce násilie pred vonkajším svetom. Monika je jednou z nich. Raz si však povedala DOSŤ!

Steven Levy
Chcete pochopit, jaké tajemství stojí za úspěchem společnosti Google? Odpovědí je tato kniha známého amerického novináře a odborníka na informační technologie a kyperprostor.

Yuval Noah Harari
„Pred 100 000 rokmi obývalo Zem najmenej šesť ľudských druhov. Dnes je tu už len jeden. My. Homo sapiens.“ 
V knihe Sapiens: Stručná história ľudstva jej autor, nazývaný aj vizionársky historik...

Jaroslava Kuchtová
Piatak Maťo by bol najšťastnejší chlapec na svete, keby ho rodičia boli vzali so sebou na misiu do Afriky. Lenže oni ho nevzali! Nechali ho doma u starkej, a tak začína chodiť do novej školy.

Kamil Peteraj
Bol raz jeden hrad zo šľahačky, biely a sladký a bývala v ňom šľahačková princezná. Raz, keď dorástla, usporiadali na zámku oslavu, na ktorú prišli pytači z celého sveta.

Miro Jaroš
Milé deti, mám veľkú radosť, že ste také šikovné a že sme sa už veľa vecí spolu stihli naučiť. Ani tentoraz to nebude inak. V tejto knihe budeme spolu oslavovať narodeniny.

Jan Lebeda
Vo svojich nových dobrodružstvách sa škriatok Medovníček stará nielen o včeličky, ale pomáha každému, kto to potrebuje. Asistuje pri bežeckých pretekoch slimákov, vylieči včeličke krídelko