nedeľa, 28.4.2024, 11:33 h

facebook facebook



20 rokov vysielania TV PEZINOK

RELÁCIA TÝŽDEŇ
premiéra 15. 10. 2018, 18.00 h


Na Cajle sa budujú priechody pre chodcov

RELÁCIA TÝŽDEŇ
premiéra 15. 10. 2018, 18.00 h


Čas na podávanie žiadostí o dotácie s blíži

RELÁCIA TÝŽDEŇ
premiéra 15. 10. 2018, 18.00 h


Celomestská likvidácia odpadu z domácností

RELÁCIA TÝŽDEŇ
premiéra 15. 10. 2018, 18.00 h

1
2
3
4

VYHRAJTE S NAMI VSTUPENKY NA MINIKVAS

Súťaž o vstupenky na festival Minikvas - súťažná otázka: Aká kapela reprezentujúca špičku beatboxu vystúpi na Minikvase. Odpovede zasielajte na tvpezinok@stonline.sk do štvrtka 20. 8. 2009. Žrebujeme o 10.00 h.

Už len hodiny zostávajú, pokým sa otvoria brány druhého ročníka letného festivalu Minikvas. Areál modranského kúpaliska sa už v týchto chvíľach premenil na rušné stavenisko, stavia sa oplotenie, vstupy, vyznačujú sa stanové mestečka a pripravujú hygienické zariadenia, či stánky s občerstvením. Brány originálneho festivalu plného hudby, ale aj atrakcií sa totiž otvoria už vo štvrtok – 20. augusta – o 17:00. Na takzvaný „nultý“ festivalový deň je pripravená warm up párty s Djmi, atrakcie, bazén aj volejbalové ihrisko. Ústredná festivalová scéna sa rozozvučí v piatok na pravé poludnie pri koncerte originálneho anti-hip-hopového dievčenského dua Čoko-voko. Festivalový areál sa zatvorí až v nedeľu 23. augusta vo chvíli, keď odíde posledný návštevník. Od štvrtka až do nedele bude fungovať aj kyvadlová doprava priamo k bránam areálu.Rečou čísel vystúpi na modranskom Minikvase 30 kapiel, rovnaký počet DJ-ov bude zabávať minikvasníkov do noci a filmár Marek Kuboš pripravil výber takmer 20 filmov, ktoré sa budú premietať v neďalekom modranskom kine. Nočná tanečná scéna ponesie názov Metroklub Stage, vybavená bude kvalitným svetelným parkom a LED obrazovkami. Moderátorom festivalu bude po minuloročnej skvelej premiére herec Robo Roth. Presný časový rozpis hrania kapiel, DJ-ov i premietania filmov je zverejnený na stránke www.minikvas.sk. Minikvas okrem množstva hudobných skupín ponúkne aj pestrú paletu aktivít a vychytávok : plavecký bazén zdarma, internetový stan, čajovňu Čarovňu, projekcie filmov v kine, veľký klimatizovaný gastro-stan i tanečný stan, volejbalové ihrisko, cukráreň a kaviareň či denne čerstvú tlač v novinovom stánku! Fajnšmekrov isto poteší aj správa, že na Minikvase sa budú čapovať hneď 4 druhy rôznych pív. Vstupenky na Minikvas sa dajú kúpiť v sieti Ticketportal, no vďaka zväčšenému areálu sa budú predávať aj priamo na mieste.

Vstupenky:
http://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=13593

MINIKVAS / 21. - 22. august, Kúpalisko Modra
Permanentka na Minikvas (vstup na celý festival)
• do 21. augusta - 20 €
• na mieste - 23 €
• jednodňové vstupenky budú v predaji iba v sobotu na mieste – 16 €

Oficiálny web:
http://www.minikvas.sk/

RADI PORADÍME

Dan Brown
Harvardský ikonograf profesor Robert Langdon príde do Guggenheimovho múzea moderného umenia v Bilbau, aby sa zúčastnil na odhalení objavu, ktorý „naveky zmení tvár vedy“.

Magdaléna Pirožeková
Ženy týrané svojím okolím aj najbližšou rodinou sa snažia skryť domáce násilie pred vonkajším svetom. Monika je jednou z nich. Raz si však povedala DOSŤ!

Steven Levy
Chcete pochopit, jaké tajemství stojí za úspěchem společnosti Google? Odpovědí je tato kniha známého amerického novináře a odborníka na informační technologie a kyperprostor.

Yuval Noah Harari
„Pred 100 000 rokmi obývalo Zem najmenej šesť ľudských druhov. Dnes je tu už len jeden. My. Homo sapiens.“ 
V knihe Sapiens: Stručná história ľudstva jej autor, nazývaný aj vizionársky historik...

Jaroslava Kuchtová
Piatak Maťo by bol najšťastnejší chlapec na svete, keby ho rodičia boli vzali so sebou na misiu do Afriky. Lenže oni ho nevzali! Nechali ho doma u starkej, a tak začína chodiť do novej školy.

Kamil Peteraj
Bol raz jeden hrad zo šľahačky, biely a sladký a bývala v ňom šľahačková princezná. Raz, keď dorástla, usporiadali na zámku oslavu, na ktorú prišli pytači z celého sveta.

Miro Jaroš
Milé deti, mám veľkú radosť, že ste také šikovné a že sme sa už veľa vecí spolu stihli naučiť. Ani tentoraz to nebude inak. V tejto knihe budeme spolu oslavovať narodeniny.

Jan Lebeda
Vo svojich nových dobrodružstvách sa škriatok Medovníček stará nielen o včeličky, ale pomáha každému, kto to potrebuje. Asistuje pri bežeckých pretekoch slimákov, vylieči včeličke krídelko